Happy kids

Happy kids & food 

HAPPY KIDS!


Als goede mama's willen we natuurlijk allemaal dat onze kinderen gelukkig zijn. 


En weet je wat mij de laatste jaren opvalt?


Meer en meer kinderen tonen interesse in koken. Ze vinden het leuk, houden ervan om te experimenteren in de keuken en er komen meer en meer kookprogramma's en kookboeken voor kinderen. 


Ik was zelf amper 8 jaar toen ik begon met koken en de passie is altijd gebleven. Deze passie wil ik ook graag delen met onze kinderen. 


Daarom is deze happy kids & food community er gekomen. Voor alle kinderen die houden van koken en leuke kookweetjes of mama graag helpen in de keuken. 


Volwassenen horen hier dus eigenlijk niet thuis. Ik verzeker jullie dat ik erover waak dat de kinderen veilig zijn binnen dit groepje.

Wil je als ouder toch liever zelf een oogje in het zeil houden, kan dat natuurlijk ook. Vraag mij even om toegang te krijgen tot het groepje en dan doe ik dat met veel plezier. 


MAAR...


Er is wel 1 belangrijke regel.


Ouders mogen kun kinderen in de gaten houden en kijken wat ze allemaal posten of hoe ze reageren, maar de ouders zelf reageren niet in dit groepje.

Alles dient ofwel thuis besproken te worden, ofwel rechtstreeks met mij. Het is heel belangrijk dat dit een groepje met en voor kinderen blijft. 


Ben je nieuwsgierig? Kom dan zeker eens een kijkje nemen. 

Griet

>

Powered by WishList Member - Membership Software